Lite bilder från grannskapet, Halloween-förberedelserna och en gigantisk cheesecake!

Mycket på gång nu - efter att ha ägnat gårdagen åt seriös shopping blev det lyxrestaurang (nåja, med vår budget i af) på kvällen. Mer information om detta kommer senare, en ny fantastisk dag i det stora äpplet väntar, så ni får hålla tillgodo med lite bilder från grannskapet, halloween-förberedelser och Manhattans största (?) cheesecake!
 
 
 
Lower East Village - Alphabet City, Avenue C; Bilder tagna alldeles utanför vår port!
 
 
 
 
Halloween-förberedelserna är i full gång, nu börjar pumpor, skelett och spöken dyka upp lite överallt! Republics skyltning nere vid Union Square var festlig, visst blir man sugen på att gå in, göra sällskap och äta "whatever that guy´s having!"?
 
 
 
 
 
Kan det vara Manhattans största cheeesecake? Åtminstone en av de större, för vi var sex sugna svenskar som inte lyckades få i oss den!
 
 
1 kg cream cheese per portion? Nja, de hade inte snålat på osten heller, den var en av de mäktigaste kakor jag ätit i hela mitt liv. Men gott var det! $10 (70 kronor) kostade den.
 
 
Tiggare och uteliggare finns det gott om, och det skär i hjärtat att se trasiga, nedbrutna människor med tomma ögon bedjande sträcka fram handen när man går förbi.  Men den här killen, förevigad vid Times Square, har en annorlunda approach!
 
 
Av folket som kom fram, och hans cup, att döma, var strategin ganska framgångsrik. Och han var faktiskt inte den enda som öppet bad om pengar till droger.
 
Mer info om morgondagens äventyr kommer så fort jag hinner... Klockan är strax efter 8.00 lokal tid på onsdagsmorgonen och det är hög tid att ge oss ut för att göra Chinatown, Little Italy och Brooklyn Bridge! Ses strax, på en NY-blogg nära dig!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0